Ko smo mi?

page2_pic1

Konel computers je firma koja se bavi integracijom informacionih sistema, mrežnim inžinjeringom, IT podrškom kao i prodajom, servisom i održavanjem računarske opreme i računarskih sistema.

U proteklih 20 godina smo pridobili poverenje mnogih firmi širom Srbije.
U tom periodu smo stekli velika iskustva koja svakodnevno primenjujemo u rešavanju problema. Tokom godina naučili smo da je u radu najbitniji kvalitet obavljenog posla i da jedino na taj način možemo da se istaknemo u odnosu na konkurenciju. Iz tog razloga svakom problemu pristupamo profesionalno i posvećujemo pažnju svakom detalju, trudeći se da nađemo rešenje u najkraćem vremenskom roku.

Da bi sve to bilo moguće, naši inženjeri redovono prisustvuju IT dešavanjima, usavršavaju svoje znanje i prate tok razvoja tehnologija.

Naš tim

Eva Adamson
Nebojša Lazarević
General Manager
Osnivač i vlasnik kompanije sa 24 god. iskustva u IT sektoru. Pored Microsoft sales specialist sertifikata poseduje i sertifikate vodećih IT kompanija HP, Intel, Adobe... Kreirao i aktivno učestvovao u velikom broju IT projekata.
Eva Adamson
Bojana Milić
Office Manager
Zaposlena od 2017. god. na poslovima iz oblasti finansija i organizacije unutrašnjeg poslovanja kompanije. Obrazovanje: Pravni fakultet, Univerzitet u Beogradu.
Eva Adamson
Vladimir Đuran
System engineer
Zaposlen u Konel Computers od 2016 godine kao specijalista strukovni inženjer. Za nepune 3 godine pokazao izuzetno znanje iz oblasti IT tehnologija. Poseduje sledeće sertifikate: Cisco CCNA, Microsoft MCSA, Mikrotik MTCNA.
Eva Adamson
Luka Jevtović
IT Help Desk Leader
Pridružio se Konel timu u Januaru 2019 godine sa petnaestogodišnjim iskustvom u IT sektoru. Poseduje veliko iskustvo i konstantnu želju za napretkom, rešavanjem problema i učenjem novih stvari. Pokretač i implementator novih ideja. Završio srednju školu Petar Drapšin. Poseduje sledeće sertifikate: Mikrotik MTCNA.
Eva Adamson
Zoran Jovanović
IT Help Desk
Više od 20 godina rada u Konel Computersu u oblasti servisiranja računara, pružanja IT podrške korisnicima planiranja i izrade računarskih mreža i video nadzora.
Eva Adamson
Miloš Kojić
IT Help Desk
Kao mladi IT stručnjak na početku svoje profesionalne karijere pokazuje veliko interesovanje u svim sferama informacionih tehnologija. Diplomirani inženjer informatike i računarstva.