USLUGE:

IT REŠENJA/SISTEMI

IT sistemi mogu biti jako kompleksni i komplikovani za razumevanje pa iz tog razloga želimo da ovu brigu prepustite našem stručnom timu sa preko 20 godina iskustva. 

Prava IT rešenja mogu podići vaše poslovanje na viši nivo i unaprediti vaš biznis i do nekoliko puta. Naš menadžment tim u sinhronizaciji sa našim tehničkim timom pažljivo osluškuje potrebe vašeg biznisa kako bi našli najoptimalnije rešenje u izgradnji vašeg IT sistema. 

U zavisnosti od potreba vašeg biznisa nudimo implementaciju, optimizaciju ili održavanje vašeg  Cloud, in House ili HYBRID IT sistema i ukazujemo vam na prednosti, mane i troškove istih.

Cloud IT sistemi

IT sistemi smešteni u cloud-u

Kada su Vaši IT sistemi i podaci smešteni u cloud-u, dobijate neograničene mogućnosti za prilagođavanje vašem biznisu. Dostupnost podataka i njihova sigurnost je povećana nekoliko puta u odnosu na in house sisteme. Jedna od bitnijih stvari je skalabilnost sistema, koji vrlo lako može pratiti rast vašeg biznisa.  Troškovi i obaveze održavanja infrastrukture su svedeni na minimum i segmentirani na nivo pojedinačnog korisnika.

On premise

IT sistemi smešteni u vašem office-u

In house sistemi zahtevaju posedovanje IT opreme u vašim prostorijama i svi podaci su skladišteni lokalno na vašim serverima. Nakon definisanja vaših potreba, konsultacija i dogovora, naš tim preuzima brigu oko nabavke IT opreme i licenci, implementacije i održavanja celokupnog IT sistema.

Hibridni sistemi

IT sistemi smešteni na obe lokacije

Najčešći oblik IT sistema su hibridni sistemi, koji se sastoji od kombinacije in house sistema i on cloud sistema. Klijenti često biraju ovo rešenje kako bi mogli da kontrolišu koje  podatke drže lokalno kod sebe a koje u cloud-u.This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Video conferes 

Video conferes rešenja

U današnje vreme kada je održavanje video conferes sastanaka postala svakodnevnica možemo vam ponuditi implementaciju personalnih rešenje za pojednica kao i opremanje video room prostorija.

Kontaktirajte nas za pristup licenciranom softveru naših partnera.

KONTAKTIRAJTE NAS