MICROSOFT AZURE

Microsoft Cloud platforma namenjena modernom biznisu.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

KONTAKTIRAJTE NAS

90+

Compliance offerings-najveći portfolio u industriji

95%

Kompanija sa Fortune500 spiska koristi Microsoft Azure servise

$1 bilion

Godišnje ulaganje u sigurnost Azure sistema i zaštitu korisničkih podataka
Microsoft Azure cloud može biti sve što poželite od IT sistema. Na raspolaganju su vam neograničene resurse i mogućnosti a svakodnevno se dopunjuje novim tehnologijama i servisima. Širom sveta ga koriste zdravstvene organizacije, vladine organizacije, fabrike, ustanove finansijskih usluga kao i prodajne ustanove.

Microsoft Azure cloud infrastruktura se nalazi u Microsoft datacentrima rasprostranjenim širom sveta, tako da je briga o serverima, struji, sigurnosti i ostalim elementima infrastrukture briga Microsoft korporacije.

Uz pomoć Microsoft Azure servisa možete kreirati svoju virtualnu kancelariju ili odabrati pojedinačni servis koji će biti deo vaše postojeće infrastrukture. Za koji god tip servisa da se odlučite bitno je napomenuti da je dostupnost Azure servisa 24h dnevno, 7 dana u nedelji, 365 u godini, sa bilo koje lokacije. 


Ovakav vid Cloud podrške kancelarijama daje veliku sigurnost i stabilnost iz razloga što su svi podaci, baze, aplikacije i servisi na sigurnom tako da ukoliko dođe do neočekivanih situacija kao što su poplave, zemljotresi, pandemija ili ostale katastrofe i neprilike, zadržaćete kontinuitet u radu vašeg biznisa i korporacije.

9 miliona

Konel computers je firma koja se bavi integracijom informacionih sistema.

82 000

Konel computers je firma koja se bavi integracijom informacionih sistema, mrežnim inžinjeringom, IT podrškom.

36 godina

Konel computers je firma koja se bavi integracijom informacionih sistema.
Microsoft Azure cloud može biti sve što poželite od IT sistema. Na raspolaganju su vam neograničeni resursi i mogućnosti a svakodnevno se dopunjuje novim tehnologijama i servisima. Širom sveta ga koriste zdravstvene organizacije, vladine organizacije, fabrike, ustanove finansijskih usluga kao i prodajne ustanove.

Microsoft Azure cloud infrastruktura se nalazi u Microsoft data centrima rasprostranjenim širom sveta, tako da je briga o serverima, struji, sigurnosti i ostalim elementima infrastrukture briga Microsoft korporacije.

Uz pomoć Microsoft Azure servisa možete kreirati svoju virtualnu kancelariju ili odabrati pojedinačni servis koji će biti deo vaše postojeće infrastrukture. Za koji god tip servisa da se odlučite bitno je napomenuti da je dostupnost Azure servisa 24h dnevno, 7 dana u nedelji, 365 u godini, sa bilo koje lokacije. 


Ovakav vid Cloud podrške kancelarijama daje veliku sigurnost i skalabilnost iz razloga što su svi podaci, baze, aplikacije i servisi na sigurnom tako da ukoliko dođe do neočekivanih situacija kao što su poplave, zemljotresi, pandemija ili ostale katastrofe i neprilike, zadržaćete kontinuitet u radu vašeg biznisa i korporacije.

ŠTA DOBIJATE KORIŠĆENJEM
AZURE CLOUD SERVISA

Cloud IT podrška
Bez troškova kupovine i održavanja lokalne  infrastrukture. 
Microsoft korporacija brine o infrastrukturi.
Dostupnost sistema 24/7/365 i ne zavisi od lokacije
Bezbednost i sigurnost podataka
Jasan uvid u mesečne troškove i potrošnju resursa

IZDVOJENI MICROSOFT AZURE SERVISI:

Fileshare lokacije (skladište podataka)
Azure vam nudi servis za skladištenje podataka u bilo kom obliku kojima možete pristupati sa svojih lokalnih računara u bilo kom trenutku identično kao na lokalnom serveru.
Disaster recovery
U okviru Azure cloud sistema možemo napraviti disaster recovery lokaciju za vaš in house/on premise IT sistem. To znači da sve što posedujete od servisa, aplikacija i podataka u vašoj kancelariji, možemo sinhronizovano kopirati na udaljenu Azure lokaciju. U slučaju da dođe do nepredviđenih okolnosti, zemljotres, poplave ili slične katastrofe, vaša infrastruktura sa podacima i aplikacijama će Vam biti dostupna kroz Azure cloud sistem. 
Virtuelne radne stanice i mašine
U okviru Azure okruženja možete kreirati bezbroj virtuelnih radnih stanica za različite namene. To znači da možete koristiti Microsoft resurse na kojima će biti instaliran operativni sistem i koji će te koristiti udaljeno za obavljanje poslova ili za testiranja. 
SQL baze podataka
Azure omogućava postavljanje i nadgledanje SQL baze podataka. Bilo da je u pitanju samo jedna instanca ili neograničen broj instanci, troškovi su onoliki koliko resursa koristite.
Backup lokacije
Azure se pokazao kao vrlo pouzdan alat za obezbeđivanje rezervnih kopija dokumenata. Nudi mogućnost stvaranja rezervnih kopija sa bilo kog operativnog sistema, po rasporedu i učestalosti koju korisnik odredi. Azure backup čuva tri kopije podataka na tri različite lokacije, kao i dodatne tri kopije u remote Azure centru, na taj način minimizirajući šanse za njihov gubitak.
Azure AD
Cloud aktivni direktorijum može sadržati naloge vaših zaposlenih i na taj način vršiti proveru identiteta i nivo permisije korisnika koji pristupaju podacima, aplikacijama i drugim resursima. Poseduje dvostruku autentifikaciju što znači da je nivo sigurnosti za pristup resursima povećan na maksimum.
Intune i mobile device management (MDM)
Azure nudi alate za zastitu korporacijskih resursa i upravljanje uređajima koji im pristupaju. Uz intune dobijate platformu na kojoj imate jasan uvid svih uređaja koji pristupaju korporacijskim resursima. To uključuje Windows i Mac radne stanice kao i Android i Apple mobilne uređaje i tablete. U svakom trenutku preko konzole udaljenim putem možete određeni uređaj isključiti iz korporacije i obrisati sve podatke iz njega ukoliko dođe do krađe ili gubitka uređaja. Takođe intune poseduje veliki broj automatskih mehanizama koji će sve uređaje obavezati da poštuju pravila korporacije ili u suportnom ne mogu da pristupe fajlovima i resursima.

Kontaktirajte nas kako bismo Vas
upoznali sa Azure cloud sistemom
i svim njegovim mogućnostima.

Ili posetite zvaničnu Microsoft Azure stranicu sa spiskom svih servisa.

KONTAKTIRAJTE NAS