USLUGE:

LICENCIRANJE SOFTVERA

Pomoći ćemo vam da napravite najefikasniji plan za licenciranje vaših uređaja i aplikacija kako bi zadržali kvalitet i legalnost uz što manje troškove.

Uz licencirane operativne sisteme i aplikacije ostvarujete pravo na najnovije sigurnosne zakrpe i dodatke koji su od velikog značaja u radu sa podacima od važnosti i ne dolazite u rizik od plaćanja skupih kazni za korišćenje ne licenciranih piratskih aplikacija. 
Kod nas možete kupiti sve Microsoft licence (Windows, Server, Office365, Microsoft365) kao i licence ostalih renomiranih proizvođača softvera: Autodesk, Adobe, Eset, Sophos, Veeam, VmWare, i razne licence po zahtevu.

Konel ima partnerstvo sa mnogim svetskim IT korporacijama:

Microsoft Silver partner
Office365/Microsoft365
licence
Azure cloud licence
Adobe partner reseller
Veeam Silver partner
Sophos MSP partner
Konel poseduje Microsoft silver partner kompentenciju (Small and Midmarket Cloud Solutions) što znači da pripadamo privilegovanoj grupi  Microsoft partnerskih članova. Ovu zaslugu smo stekli dugogodišnjim partnerstvom sa Microsoft korporacijom, konstantnim pohađanjem Microsoft treninga i sertifikacijom naših zaposlenih. Kao Microsoft Partner, ponudićemo vam kvalitetno rešenje bazirano na Microsoft proizvodima.
Ovlašćeni Microsoft partner za prodaju Office365 i Microsoft 365 licenci.
Ovlašćeni Microsoft partner za prodaju Azure cloud rešenja. Ovakav vid Cloud podrške kancelarijama daje veliku sigurnost i skalabilnost iz razloga što su svi podaci, baze, aplikacije i servisi na sigurnom tako da ukoliko dođe do neočekivanih situacija kao što su poplave, zemljotresi, pandemija ili ostale katastrofe i neprilike, zadržaćete kontinuitet u radu vašeg biznisa i korporacije.
Kompletna gama Adobe proizvoda od kojih su najčešći Acrobat, Photoshop, Illustrator, Premier i ostalih.
Uz Veeam proizvode nudimo licenciranje i implementaciju kvalitentnih backup rešenja.
Sigurnost i zaštita od malicioznih programa su najbitnije komponente današnjih IT sistema. Iz tog razloga smo sklopili partnerstvo sa najboljima iz oblasti zaštite digitalnih podataka. 
Sophos se u prethodnim godinama svojim rešenjima postavio ispred konkurencije i dokazao zašto je broj 1 u zaštiti IT sistema i podataka. Kod nas možete poručiti sve neophodne Sophos uređaje za zaštitu i Sophos antivirus licence kako bi obezbedili vaš IT sistem

Kontaktirajte nas za pristup licenciranom softveru naših partnera.

KONTAKTIRAJTE NAS