Microsoft 365 

Office 365 je baziran na cloud platformi i u zbiru sa Office aplikacijama (Word, Excel, Powerpoint i Outlook) pruža i naprednije Cloud servise koji su projektovani tako da korisniku olakšaju rad uz povećanje produktivnosti.
KONTAKTIRAJTE NAS
Sve aplikacije su međusobno povezane i sinhronizovane, pa zahvaljujući tome, ukoliko u toku rada prelazite iz jedne aplikacije u drugu dostupne su vam sve informacije projekta, kao na primer, tekstualni word fajlovi i pdf dokumenta, kalendari, taskovi i lista učesnika na projektu što vam garantuje jasan uvid u sve segmente projekta na kome radite.

Office365 uključuje i savremene sigurnosne mehanizme, omogućava analizu podataka, komunikaciju u realnom vremenu i olakšava timski rad i kolaboraciju. Korisnicima koji su pretplaćeni na Office 365 obezbeđene su najnovije verzije svih aplikacija uključujući i desktop aplikacije Word, Excel, Powerpoint i Outlok.

Šta dobijate prelaskom na Office365?

Najpopularnije alate za rad sa dokumentima
Prostor za skladištenje dokumenata
Skalabilnost sistema koji prati rast vaše kompanije
Sinhronizacija u radu sa ostalim članovima vašeg tima i istovremeni rad na zajedničkim dokumentima
Cloud alate i servise za kolaboraciju i planiranje
Troškovi servisa i aplikacija su prilagođeni vašem biznisu i segmentirani po korisniku
Bezbednost podataka
Mogućnost rada sa bilo koje lokacije

U odnosu na vaše zahteve i zahteve vašeg biznisa, preporučićemo vam odgovarajući paket aplikacija

BUSINESS
BASIC

$ 6.00

mesečno/po korisniku
Ćaskanje, poziv, sastanak 
do 300 učesnika
Veb verzije i verzije Office 
aplikacija za mobilne uređaje
1 TB skladišta u oblaku
Poslovna e-pošta
Standardna bezbednost

BUSINESS
STANDARD

$ 12.50

mesečno/po korisniku
Verzije Office aplikacija za računare sa premijum funkcijama
Lako hostujte vebinare
Alatke za registraciju učesnika i izveštavanje
Upravljanje zakazanim obavezama klijenata

BUSINESS
PREMIUM

$ 22.00

mesečno/po korisniku
Napredna bezbednost
Kontrola pristupa i podataka
Zaštita od kibernetičkih pretnji

MICROSOFT 365 APLIKACIJE

$ 8.25

mesečno/po korisniku
Verzije Office aplikacija za računare sa premijum funkcijama
1 TB skladišta u oblaku
Standardna bezbednost
Podrška non-stop preko telefona i veba
*Jedna licenca po korisniku omogućava korišćenje svih aplikacija iz izabranog paketa na 5 korisnikovih različitih uređaja bilo da je u pitanju PC, mobilni uređaj ili tablet.
Ukoliko se opredelite za Microsoft365/Office 365, kod nas možete kupiti pakete i po dogovoru možete dobiti implementaciju, tehničku podršku 
i obuku zaposlenih.

Takođe ukoliko već posedujete neki drugi sistem, tranziciju na Office365 ćemo učiniti brzom, sigurnom i po mogućstvu bez prekida u radu.

POPULARNE OFFICE365 APLIKACIJE I SERVISI

TEAMS
Microsoft Teams trenutno zauzima mesto najpopularnije aplikacije Office365 sistema. Aplikacija koja nudi kolaboraciju na svim poljima. Microsoft Teams je projektovan kao aplikacija za deljenje datoteka, odvojene i zajedničke chat komunikacije za različite timove i grupe, razmenu podataka, video i conference pozive, skladištenje datoteka, timsku kolaboraciju na projektu. U toku pandemije Microsoft Teams je postala jedna od najkorišćenijih aplikacija za timski rad iz razloga što poseduje neograničene mogućnosti i veliku fleksibilnost za  prilagođavanje vašim potrebama.
ONE DRIVE
Microsoft OneDrive je aplikacija dizajnirana za sladištenje podataka unutar cloud sistema. Korišćenjem OneDrive servisa imate podatke na svim vašim uredjajima bilo kada i bilo gde.
OUTLOOK
Microsoft Outlook je klijentska aplikacija koja služi za prijem, slanje i skladištenje email poruka kao i organizaciju kalendara i taskova. U okviru Office365 ekosistema, nadograđen je sa mnoštvo opcija koje Vam olakšavaju da organizujete veliku količinu mejlova i događaja.
SHAREPOINT
Microsoft sharepoint je servis u sklopu Office365 cloud sistema koji nudi najrazličitije mogućnosti za kolaboraciju sa ljudima iz vaše korporacije. Predstavlja centralizovan deo cloud sistema za celu korporaciju i unutar njega se može napraviti interni sajt za zaposlene, centralni dokumentacioni server, DMS, skladište procedura, globalni pretraživač svih dokumenata, mejlova, zaposlenih i sl. Takođe mogu se voditi razni tabelarni prikazi, osnovne tabelarne baze i mnoštvo drugih stvari za koje možemo napraviti predlog u zavisnosti od potreba vašeg biznisa.
EXCHANGE
Office365 u svom ekosistemu poseduje i Microsoft Exchange email server za internu i spoljnu komunikaciju. Ovaj email sistem je najpopularniji i najkorišćeniji na globalnom nivou iz razloga što nudi visoku sigurnost, dostupnost i fleksibilnost za prilagođavanje potrebama vašeg biznisa. Uz exchange dobijate 50GB dostupnog prostora za sladištenje mejlova po svakom korisniku. Bitno je napomenuti da poseduje visoko sofisticirane mehanizme protiv nepoželjne pošte koja može napraviti veliku štetu vašoj koroporaciji (antimalware i antispam sistem).
PLANNER
Uz Microsoft Planner svaki projekat možete detaljno segmentirati po zadacima i dodeliti kolegama koji će moći da se informišu o svim detaljima zadatka kao i vremenu preostalom za njegovo izvršenje. Aplikacija je sinhronizovana sa kalendarima i mail sistemom tako da je olakšan svaki vid kolaboracije na projektu.
ONENOTE
Microsoft OneNote je aplikacija koja vam nudi organizovanje beleški u sinhronizaciji sa bilo kojim uređajem, PC, mobilnim uređajem, tablet i omogućuje lak pristup za pregled i izmene.
WORD
EXCEL
POWERPOINT
Word, Excel i PowerPoint su poznate desktop aplikacije za rad sa dokumentima. Služe sa pisanje tekstova, pravljenje kompleksnih tabela i pravljenje prezentacija. Uz Office365 ove aplikacije dobijaju i svoju web verziju za lakši pristup, pregledu i izmeni dokumenta ukoliko Vam računar nije pri ruci. Kroz office365 paket, dobijate uvek najnoviju verziju aplikacije ažuriranu sa najnovijim dodacima.